Facade Services

Zelfklevende folie: een esthetische én architecturale herwaardering van uw pand

Zelfklevende folie: een esthetische én architecturale herwaardering van uw pand

De gevel van een bedrijfspand heeft ontzettend veel invloed op de algemene look and feel van het gebouw. U heeft vast zelf ook weleens getwijfeld om binnen te stappen bij een bedrijf of winkel, omdat de gevel van het pand er oud en versleten uitzag. Helaas denken veel mensen dat het opknappen van een gevel een zeer kostbare investering is, waardoor ze het vaak te lang uitstellen. Gelukkig is dit met onze aanpak helemaal niet nodig!

Bij Façade Services werken we met zelfklevende folie die strak over de huidige ondergrond wordt aangebracht. Dit is niet alleen een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld het vernieuwen van het schilderwerk, maar is ook snel te realiseren. Dit betekent geen wekenlange verbouwing of langdurig gedoe met steigers rond het pand. Bent u nieuwsgierig geworden, maar wilt u graag nog wat meer weten over de esthetische voordelen? Lees dan vooral verder, wij zetten ze graag even voor u op een rij.

Transformatie Trinity Towers Amsterdam met zelfklevende folie

Met een representatieve gevel maakt u een goede eerste indruk

Een aantrekkelijke, representatieve look is belangrijk voor zowel woningen als bedrijfspanden. Panden met een oude en versleten gevel zien er niet alleen minder goed verzorgd uit, maar ook minder gastvrij. In het geval van een bedrijfspand geldt zelfs dat het vaak minder professioneel oogt. Door te investeren in een mooie gevel, kunt u de eerste indruk van het pand aanzienlijk verbeteren en ervoor zorgen dat het matcht met uw bedrijfsvoering. In veel gevallen is een pand na onze ‘renovatie’ zelfs de eyecatcher van de straat of omgeving.

Keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen

Bij de renovatie van de gevel wilt u natuurlijk niet alleen rekening houden met de stijl van het gebouw, maar ook met de hedendaagse trends. De folie die we gaan aanbrengen, moet bovendien zowel passen bij de vorm en het karakter van het pand als bij uw bedrijfsidentiteit. Zo zien wij bijvoorbeeld dat kinderdagverblijven, ziekenhuizen en winkelcentra vaak kiezen voor lichte kleuren die een open en vriendelijke sfeer uitstralen. Sportscholen, restaurants en hotels daarentegen, kiezen eerder voor een gevel in een donkere tint. Dit is vak heel stoer, chic en minstens net zo tijdloos. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben gevelfolies in werkelijk elke kleur en met diverse afwerkingen en uitstralingen. Van matte kleuren tot folies met glanzende of metallic afwerking. Zo kunt u de huidige stijl van uw pand waarborgen, terwijl u tegelijkertijd de identiteit van uw bedrijf laat doorschemeren.

Nederweert voor-na gevel folie-wrap

Verhoging van de verkoopwaarde

Afgezien van de esthetische voordelen die het vernieuwen van de gevel kan hebben op uw bedrijf, zijn er ook voordelen voor de toekomst. Een mooie, goed verzorgde gevel kan namelijk de verkoopwaarde van een pand aanzienlijk verhogen. Mooi schilderwerk zorgt alleen voor een waardeverhoging op esthetisch gebied, maar zelfklevende folie komt ook de duurzaamheid van het pand ten goede. Doordat de folie als een tweede huid over de huidige ondergrond wordt aangelegd, biedt het immers weerstand tegen kou, regen en wind. Deze verduurzaming ziet u niet alleen terug in de energiekosten, maar ook in een hogere isolatiewaarde bij verkoop. Het vernieuwen van de gevel door middel van zelfklevende folie is dus niet alleen een goede investering voor nu, maar ook voor later!

Oplossingen

Transformatie
Renovatie
Restyling

Contact