Facade Services

Over ons

Voor onderhoud en verbetering van vastgoed

Als expert in folietoepassingen laten we u als ontwikkelaar, bouwonderneming, onderhoudsbedrijf, beheerder, eigenaar of nieuwe huurder graag kennismaken met de ongekende voordelen van façade films voor uw vastgoed. Het toepassen van zelfklevende folies is een slimme alternatieve manier om gevels en kozijnen te voorzien van een nieuwe uitstraling. Door façade films als tweede huid aan te brengen op bestaande ondergronden, verleng je zonder enorme en constructieve ingrepen de levensduur van de ondergrond met vijf tot tien jaar. Daarnaast verbetert het zichtbaar de uitstraling. Het lijkt alsof alles allemaal net geverfd is. Met slecht één laag bereik je dus een kant en klaar resultaat. En in tegenstelling tot schilderen kan er met Nederlands weer vrijwel altijd worden doorgewerkt.

De voordelen van façade folie

Powered by Fleetshield

Façade Services is onderdeel van folie expert Fleetshield. Groot geworden met toepassingen voor onder meer het openbaar vervoer. Denk aan het beplakken van treinstellen en stationshallen. Als eerste partij in Nederland garandeerde Fleetshield  kleurvastheid en vlekkeloze verwijdering op treinen. Fleetshield heeft in deze branche een naam hoog te houden.

De vastgoedbranche is continu aan verandering onderhevig. Om deze markt goed te kunnen bedienen, is in 2021 Façade Services opgericht als zelfstandig opererend onderdeel. Zodat we onze klanten als het om gevelpanelen en kozijnen aankomt adequaat kunnen informeren en ontzorgen.

Uw contactpersonen bij Façade Services

Ervaring zegt alles. Wij staan voor u klaar.
Commerciële binnendienst

Commerciële binnendienst

Lia Oudshoorn

Operationeel Manager

Operationeel Manager

Leon Pijnappel

Project Manager

Project Manager

Nadine Schipperijn