Facade Services

Waarom kiezen voor Façade Services?

Waarom kiezen voor Façade Services?

Bent u op zoek naar een snelle manier om uw woning of bedrijfspand een upgrade te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Façade Services helpt u graag met een snelle en duurzame oplossing. Met onze zelfklevende folies kunt u iedere gevel van een volledig nieuwe look voorzien. Met ruim 20 jaar ervaring in het renoveren en restylen van woningen, kantoorgebouwen en bedrijfspanden durven we u bovendien het gewenste resultaat te garanderen. Bent u benieuwd waarom klanten al zoveel jaren voor ons kiezen? Lees dan vooral verder. In dit artikel leggen we de vele voordelen van een samenwerking met Façade Services aan u voor.

Wrappen is een zeer kostenefficiënte oplossing

Jarenlange blootstelling aan UV-stralen en ruige weersomstandigheden, zoals wind en regenbuien, kunnen ervoor zorgen dat kunststof of aluminium gevels verkleuren. In de meeste gevallen zorgt dit voor een dof aangezicht. Dat wilt u natuurlijk voorkomen! Om uw woning of bedrijfspand mooi en strak te houden zult u de gevel dus moeten vernieuwen. Het renoveren van een volledige gevel kan echter behoorlijk in de papieren lopen, zelfs wanneer u enkel de kozijnen een upgrade wilt geven!

Gevel revitaliseren met folie wrap

Het wrappen van een woning is vele malen goedkoper en dus een zeer kostenefficiënte oplossing. Niet alleen zorgt het wrappen voor een stijlvol en strak eindresultaat, maar de zelfklevende folie is ook nog eens snel aan te brengen. Minder manuren dus. Daarnaast is de folie die wij gebruiken van de hoogste kwaliteit, waardoor duurzaamheid is gegarandeerd. Door uw gevel te laten wrappen, heeft u de komende 10 jaar geen onderhoud meer aan het voorzicht van uw woning of bedrijfspand. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw project? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Façade Services werkt met zelfklevende folie van de beste kwaliteit

Het gebruik van zelfklevende folie is een slim alternatief om kozijnen en gevels van een nieuwe look te voorzien. Om een lange levensduur te kunnen garanderen, werkt Façade Services uitsluitend met folies van de hoogste kwaliteit. Daarbij zijn onze monteurs allemaal in het bezit van de nodige certificaten en kunnen uw gevel snel en vakkundig wrappen. Uw gevel ziet er weer uit als nieuw en niemand zal kunnen zien dat het slechts een folie betreft.

Exterieurfolie op kozijnen en gevel

Façades Services: geen uitdaging is voor ons te groot

Met onze 20+ jaren aan ervaring mogen we ons inmiddels een expert noemen op het gebied van het wrappen van gevels, kozijnen en deuren. Voor ons team is dan ook geen uitdaging te groot. Van woningen tot appartementencomplexen en van kantoorruimes tot volledige bedrijfsloodsen: wij weten er wel raad mee! Onze monteurs kunnen u helpen om van een simpele gevel een echte eyecatcher te maken. Weet u nog niet precies wat u wilt? Neem dan contact met ons op, want onze medewerkers nemen de mogelijkheden graag met u door.

Oplossingen

Transformatie
Renovatie
Restyling

Contact