Facade Services

Isolerende en zonwerende raamfolie

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

De voordelen van isolerende en zonwerende raamfolie

Wilt u uw ramen isoleren, of de zon op warme zomerdagen uit uw woning of kantoor houden? Dan is onze zonwerende raamfolie dé oplossing voor u! Door middel van een innovatieve techniek kan onze raamfolie tegelijk de warmte van zonnestralen tegenhouden terwijl het licht toch probleemloos binnenvalt. Bent u benieuwd naar de werking van de zonwerende en dus warmtewerende raamfolie, lees dan even verder.

Bel: 0347 366766Contactformulier

Hoe werkt isolerende raamfolie?

Zonwerende raamfolie, ook wel isolerende of warmtewerende raamfolie genoemd, is de bekendste soort glasfolie. Deze folie is zo ontworpen dat warmte en uv-straling niet worden doorgelaten, terwijl het licht wel naar binnen valt. Hierdoor is de temperatuur op warme dagen goed te reguleren, terwijl u geen last heeft van beperkte lichtdoorlating. Zo kan er bespaard worden op het elektriciteitsverbruik van temperatuurregelaars zoals airconditioning of een ventilator. Bovendien kunt u besparen op het onderhoud omdat deze apparaten minder hard hoeven te werken. Verkleurde vloeren of stoffen oppervlakken die dof en levenloos lijken? Dat valt wellicht te wijten aan de uv-straling. Door de dagelijkse blootstelling aan deze straling verliezen alle oppervlakken hun glans en oorspronkelijke kleur. Voorkom dus ook deze problemen door uw ramen te laten voorzien van onze zonwerende raamfolie.

Isolerende zonwerende folie op ramen

Waarom zonwerende raamfolie?

Er zijn talloze vormen van zonwering op de markt en het aanbrengen van zonwerende raamfolie is veruit de beste oplossing met de meeste voordelen voor warmteregulatie. De gecertificeerde folie is immers voortdurend actief, in tegenstelling tot traditionele zonwering. U hoeft deze niet aan- of uit te zetten en na het installeren hoeft u verder niets te doen. Ook is de folie door de innovatieve fabricage niet gevoelig voor schade, door bijvoorbeeld wind of regen. De folie is een eenmalige investering waarna u zich nooit meer druk hoeft te maken om de zon die uw kamer, kantoor of winkel binnenvalt. Zo heeft u een duurzame oplossing tegen relatief lage kosten. De uitstraling van de folie is ook een groot pluspunt. Na aanbrengen is de folie van buitenaf weerspiegelend en kan men dus veel moeilijker binnenkijken. Zo wordt uw privacy gewaarborgd en is het gebruik van bijvoorbeeld gordijnen overdag niet nodig. Van binnenuit gezien is het zicht daarentegen optimaal, dit maakt het niet alleen een stijlvolle maar ook een doelmatige oplossing. Alle voordelen op een rijtje gezet, zien we dat zonwerende en isolerende raamfolie ideaal is voor elk pand. Twijfel daarom niet langer en kies voor onze zonwerende folie op uw ramen. Of het nu gaat om een woning, kantoor, winkel of school, de folie is voor iedere toepassing geschikt. Benieuwd naar de prijs? Stuur voor een offerte gewoon een berichtje via de contactgegevens op deze site en we helpen u meteen verder. Toch nog niet helemaal zeker of overtuigd? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een gedegen advies en uitleg.Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers