Facade Services

Gevelrenovatie met folie

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Gevelrenovatie met folie: een duurzame oplossing.

Bent u een vastgoedobject aan het renoveren en zoekt u naar innovatieve manieren om uw gevel weer nieuw leven in te blazen tegen acceptabele kosten? Lees dan zeker verder, want Façade Services heeft voor u het antwoord. Onze zelfklevende en gecertificeerde exterieurfolie is dé oplossing voor een duurzame en efficiënte facade renovatie. Als u kiest voor onze gevelrenovatie met folie, heeft u bovendien tal van opties. Het is helemaal aan u om te bepalen wat voor uitstraling uw gevel zal krijgen. Bij ons vindt u een grote keuzemogelijkheid wat betreft kleur, stijl en afwerking. Denk bijvoorbeeld aan het volledige spectrum van de RAL-kleuren en zelfs een metallic-afwerking is mogelijk. Na het aanbrengen van de folie ziet u direct hoe het er in de praktijk uitziet.

Bel: 0347 366766Contactformulier

Waarom folie?

Het gebruik van een zelfklevende folie is helaas nog niet vanzelfsprekend, maar de voordelen zijn talloos. Een van de voornaamste pluspunten is het gemak. U hoeft enkel contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken. Verder zijn wij project gericht en verantwoordelijk voor de volledige uitvoering. Onze flexibiliteit en transparantie met betrekking tot uw wensen staan voorop van begin tot eind. Een ander groot voordeel is de enorme keuzemogelijkheid. U kunt kleur, afwerking en details helemaal zelf kiezen of met behulp van onze adviseurs een gedetailleerd plan opstellen. Zo kan uw façade gerenoveerd worden, een frisse en nieuwe uitstraling krijgen en zal deze ook nog eens goed beschermd worden tegen de diverse weersinvloeden. Door de stevigheid van de folie dient deze immers ook als protectie tegen beschadigingen. De folie is bestand tegen extreme weersomstandigheden en kan dus overal gebruikt worden.

Gevel gerenoveerd met folie

Gevelrenovatie met folie in plaats van verf

Het kleuren van uw façade door middel van folie geeft een beter en mooier resultaat dan een likje verf. Een gevel bekleed met folie blijft eerst en vooral langer mooi dan een geschilderde gevel. De folie heeft namelijk een permanente plaklaag en juist daardoor is het mogelijk om een garantie te bieden van maar liefst 10 jaar. De folie blijft goed zitten, is stevig en vereist geen droogtijd. Dit maakt het beplakken ook nog eens een snellere oplossing dan het schilderen van de gevel. Het is ook erg milieuvriendelijk, wat natuurlijk ook van belang is bij het duurzaam renoveren of bij duurzaam onderhoud. Door al deze voordelen zien we dat het upgraden van gebouwen met folie een eenvoudige, goedkope en duurzame oplossing is voor het vernieuwen van de façade van uw vastgoed. Verf die van de muur bladdert of lelijke vlekken op de muur door de lange droogtijd zijn niet meer aan de orde van de dag. Wrappen is de toekomst en wij helpen u hier graag mee verder. Heeft u nog vragen over onze techniek of over de prijs, of wenst u gelijk een offerte aan te vragen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en we staan u zo graag te woord.



Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers