Facade Services

Gebouw revitaliseren

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Revitaliseren van gebouwen: gebruik zelfklevende folie bij vastgoedonderhoud

Overweegt u een renovatie van uw woning of bedrijfspand, of bent u op zoek naar een manier om de uitstraling van uw gebouw op een simpele en voordelige manier op te frissen? Neem dan de duurzame revitalisering met behulp van zelfklevende folie in overweging. Benieuwd wat dit inhoudt? U bent hiervoor bij Façade Services aan het juiste adres. Met behulp van onze gecertificeerde en zelfklevende folie zijn alle soorten gebouwen te renoveren. Zo kunnen we gebouwen door middel van het beplakken met folie er weer als nieuw uit laten zien. Met deze innovatieve techniek worden ook oude gebouwen aangepakt en getransformeerd. Een gebouw of gevel beplakken met folie is een simpele en toegankelijke manier om hergebruik te faciliteren en is zo een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw vastgoedonderhoud.

Bel: 0347 366766Contactformulier

Hoe worden gebouwen gerenoveerd met zelfklevende folie?

Nagenoeg alle gebouwen kunnen worden opgeknapt met behulp van zelfklevende folie. De gevel van uw pand wordt simpelweg door onze professionals met folie in een kleur naar keuze beplakt. De door folie beplakte gebouwen krijgen een nieuwe en frisse uitstraling en worden hiermee mooi gerenoveerd. Met onze techniek is het gebouw na revitalisatie direct weer operationeel en gebruiksklaar. Anders dan bij schilderen is er bij wrappen of coaten namelijk geen droogtijd vereist. Doordat het beplakken snel gaat en er geen extra droogtijd vereist is, is het wrappen een snel en voordelig alternatief voor het restylen van uw gevel.

Gebouw revitaliseren met exterieurfolie

Voordelen van gebouwen wrappen

Twijfelt u nog tussen verven of wrappen? Wellicht denkt u meer keuze te hebben bij schilderen op het vlak van kleur. Met onze duurzame folies en geavanceerde technieken kunnen gebouwen worden beplakt in verschillende kleuren en door de brede waaier aan kleuren is het voor elk pand mogelijk te worden gerevitaliseerd met de folie. Het materiaal is immers erg duurzaam en stevig en daarom hoeft dit maar eens in de tien jaar te worden vervangen. Dit maakt het coaten met folie niet alleen goedkoper, maar ook een stuk duurzamer. Een gebouw restylen met behulp van zelfklevende folie kan desgewenst ook snel een nieuwe en compleet andere uitstraling geven.

Kosten van vastgoedonderhoud met zelfklevende folie

Voor het revitaliseren van uw gebouw is het nodig dat onze specialisten weten om wat voor project het precies gaat. De eerste stap naar een revitalisatie is het opstellen van een duidelijke offerte. Deze wordt nauwkeurig opgesteld aan de hand van uw project, zodat we u een scherpe prijs kunnen aanbieden. Hierin wordt rekening gehouden met de oppervlakte, ondergrond en uiteraard uw specifieke wensen. In deze offerte is het mogelijk te kiezen welke kleur of uitstraling gewenst is; deze keuze wordt dan meteen in de prijs opgenomen. Zo heeft u een compleet beeld van de kosten en zijn wij op de hoogte van uw wensen. Indien u hier nog vragen over heeft of een offerte wenst aan te vragen, contacteer ons dan gerust.


Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers