Facade Services

De werkwijze van Façade Services

De werkwijze van Façade Services

Het renoveren van een gevel of kozijn door middel van zelfklevende folie wordt steeds populairder. Toch weten veel mensen nog steeds niet goed wat ze kunnen verwachten. Welke keuzemogelijkheden heb je bijvoorbeeld en hoelang duurt het wrappen van een volledige gevel precies? Omdat het een kostbare investering betreft, begrijpen wij maar al te goed dat je eerst volledige duidelijkheid wilt over het proces. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij in dit blog onze werkwijze voor je uiteengezet. Zit je na het lezen nog steeds met vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gevel revitaliseren met folie wrap

Kennismakings- en adviesgesprek

Wanneer je ons contacteert met een mogelijke opdracht, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. We hebben namelijk redelijk wat informatie nodig voordat we een duidelijk plan en risicoanalyse kunnen opstellen. Hoe groot is het te wrappen oppervlak bijvoorbeeld? Betreft het alleen de gevel van een bedrijfspand, of de kozijnen van een volledig kantoorgebouw? Het antwoord op deze vragen heeft invloed op onder andere de tijdsduur en de hoeveelheid monteurs die wij op het project moeten plaatsen. Daarnaast is er tijdens het kennismakingsgesprek ook alle tijd en ruimte voor advies. Ons ervaren team legt de verschillende materialen en kleurkeuzes aan je voor en kan je bijstaan met persoonlijk advies. Zo zorgen we er samen voor dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet.

Het opstellen van duidelijke afspraken

Na het kennismakingsgesprek sturen we zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Ben je akkoord met de prijs voor het project? Dan plannen we direct een datum waarop we starten met de werkzaamheden. Bij Façade Services staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We hechten daarom veel waarde aan het maken van duidelijke afspraken. Ons team staat op de afgesproken tijd en datum voor de deur, daar kun je altijd van op aan! Daarnaast werken wij uitsluitend met gecertificeerde monteurs en zetten we altijd een vast team op een opdracht. Of jouw opdracht nu één of meerdere dagen in beslag neemt: de monteurs die je op de eerste dag ziet, zullen bij het gehele proces betrokken blijven. Zo waarborgen we de kwaliteit en creëren we een vertrouwensband tussen ons en de klant.

Folie op kozijn aanbrengen

Het uitvoeren van de werkzaamheden

Zodra we op locatie zijn, gaan onze monteurs direct aan de slag. Het plaatsen van zelfklevende folie op kozijnen of gevels moet strak gebeuren, om lelijke bubbels en vouwen te voorkomen. Je kunt dit proces vergelijken met het min of meer aanbrengen van een tweede huid. Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van de nodige certificaten en ervaring, zodat we al onze klanten het beste eindresultaat kunnen garanderen.

Zijn er na de werkzaamheden toch problemen? Dan vragen wij je om contact met ons op te nemen. Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor Façade Services en ons team helpt graag bij het verhelpen van problemen en bij het vinden van gepaste oplossingen. Onze werkzaamheden zijn pas écht klaar, wanneer jij 100% tevreden bent.

Oplossingen

Transformatie
Renovatie
Restyling

Contact