Facade Services

De voordelen van trespa wrappen

De voordelen van trespa wrappen

Trespa gevelpanelen zijn veelgebruikte materialen in de architectonische wereld en dat is niet voor niets. Trespa panelen zijn sterk, gemakkelijk te plaatsen én duurzaam. Toch zal de blootstelling aan UV-licht en vocht ervoor kunnen zorgen dat de gevel na verloop van tijd zijn kleur verliest. Wilt u uw trespa gevel een opknapbeurt geven? Dan staan wij voor u klaar. Façade Services is dé specialist op het gebied van het wrappen van trespa. Wij brengen een zelfklevende folie aan over de huidige ondergrond van uw gevel, waardoor deze er weer snel uitziet als nieuw. Bent u benieuwd waarom steeds meer mensen wrappen verkiezen boven schilderwerk? In dit artikel zetten we de voordelen graag voor u op een rij.

Nederweert voor-na gevel folie-wrap

Veel mogelijkheden qua kleur en design

Het wrappen van uw trespa panelen biedt u de mogelijkheid om creatief naar uw gevel te kijken. Afgezien van het feit dat onze zelfklevende folies van de hoogste kwaliteit zijn, biedt Façade Services ook een groot scala aan design opties. Of u nu wilt gaan voor een strakke, moderne look of voor een opvallende gevel met metallic afwerking: wij hebben een passende folie voor iedere stijl. Als specialist op het gebied van trespa wrappen, staat ons team voor u klaar met stijladvies en de nodige samples. Samen zorgen we ervoor dat uw nieuwe gevel een echte eyecatcher wordt.

Door een trespa gevel te wrappen vereist deze weinig onderhoud

Trespa panelen hebben een zeer gladde buitenlaag, waardoor verf niet alleen moeilijk hecht en u in veel gevallen meerdere lagen zult moeten aanbrengen, maar ook eerder scheuren of barsten zal vertonen. Dit zorgt ervoor dat u binnen enkele jaren de gevel opnieuw zult moeten verven. Bij wrappen is dit niet het geval. Onze zelfklevende folie beschikt over een krachtige lijmlaag die zich moeiteloos aan alle materialen hecht. Hierdoor ziet de gevel eruit als nieuw én blijft het resultaat vele jaren mooi.

Gewrapte trekspa panelen - voor - na

Wrappen is een duurzame keuze

Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw trespa gevel een nieuwe look te geven? Dan is wrappen de beste oplossing. Verf zit namelijk vol schadelijke stoffen, die vrijkomen bij het aanbrengen ervan. Tevens zal de ondergrond van de gevel veel eerder aan slijtage onderhevig zijn, aangezien de verflaag geen volledige bescherming biedt tegen vocht en UV-straling. Door uw trespa panelen te wrappen met zelfklevende folie beschermt u de onderlaag tegen deze invloeden van buitenaf, waardoor de gevel een langere levensduur heeft. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonee.

Zelfklevende folie is snel en gemakkelijk te aan te brengen

Schilderwerk kan al snel meerdere weken in beslag nemen en dat is zonder rekening te houden met onverwachte weersomstandigheden die de werkzaamheden kunnen vertragen. Het wrappen van een trespa gevel is vele malen efficiënter, en omdat ons team beschikt over de nodige ervaring, kunnen we de klus in mum van tijd klaren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gersute eens contact met ons op, want we kunnen u zowel de vele design opties laten zien als een indicatie geven van de tijd die we nodig hebben voor het wrappen van uw gebouw.

Oplossingen

Transformatie
Renovatie
Restyling

Contact