Facade Services

Bestaande ondergronden gebruiken bij revitalisatie

Bestaande ondergronden gebruiken bij revitalisatie

Is de gevel van uw bedrijf aan vervanging toe? Façade Services is u graag van dienst. Met onze zelfklevende folie zorgt u ervoor dat de gevel er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. En we kunnen hiervoor gewoon de bestaande ondergrond gebruiken. Dat betekent geen gedoe met schuren, slopen of het verwijderen van eerder aangebracht schilderwerk. Onze ijzersterke folie kan namelijk rechtstreeks op de bestaande ondergrond worden aangebracht. Of uw gevel nu bestaat uit HPL, aluminium of kunststof platen: onze elastische folie trekt iedere ondergrond weer helemaal glad. Het hergebruiken van de bestaande ondergrond heeft bovendien nog meer voordelen. Bent u benieuwd welke? Wij zetten het graag even voor u op een rijtje.

Bestaande ondergronden gebruiken kan u veel geld besparen

Of uw gevel nu is gemaakt van kunststof, hout of een ander materiaal, het aangezicht zal in de loop der jaren afnemen. Dit komt doordat het materiaal dag in dag uit wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan regenbuien, storm en UV-straling. Kleuren worden doffer en er ontstaan vaak vervelende vlekken. Dit alles zorgt ervoor dat de gevel een stuk minder aantrekkelijk oogt. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de vervuilde ondergrond te vervangen, maar dat is een zeer kostbare investering en meestal niet nodig. Afgezien van het vuil, is de ondergrond namelijk vaak nog in prima conditie. De bestaande ondergrond kan dan ook nog vele jaren mee, maar heeft gewoon behoefte aan een opknapbeurt. Door de bestaande ondergrond te wrappen met één van onze zelfklevende folie’s, kunt u een heleboel kosten besparen terwijl u wel het gewenste resultaat bereikt: een prachtige gevel die eruit ziet als nieuw.

Exterieurfolie op kozijnen en gevel

Het gebruiken van de bestaande ondergrond scheelt tijd

Het vernieuwen van een gevel kost enorm veel tijd. Schilderwerkzaamheden kunnen bijvoorbeeld weken in beslag nemen, zeker als eerder schilderwerk nog moet worden verwijderd. Dit betekent dat de gevel van uw woning of bedrijfspand relatief lang in de steigers zal staan. Wij begrijpen dat u dat liever wilt voorkomen. De gevel is immers toch vaak het eerste visitekaartje van uw woning of bedrijf, en moet er te allen tijde representatief uitzien. Met onze zelfklevende folie creëren we in korte tijd een volledig nieuwe gevel. Doordat ons team de folie rechtstreeks op de bestaande ondergrond kan aanbrengen, kunnen we veel kostbare tijd besparen. Lage temperaturen waardoor schilderen niet meer mogelijk is? Geen probleem, ook bij (niet al te) lage temperaturen kunnen we doorwerken. Dit alles zorgt ervoor dat uw gevel er al binnen enkele dagen weer uitziet als nieuw.

Trespa platen en aluminium kozijnen gewrapt

Het behouden van de bestaande ondergrond is duurzaam

Niemand wil een gevel die er onaantrekkelijk uitziet. Toch hoeft een onaantrekkelijke gevel niet persé kwetsbaar of broos te zijn. In de meeste gevallen is het alleen de toplaag die gebreken vertoont. Denk bijvoorbeeld aan het schilderwerk dat langzaam afbrokkelt op de kozijnen. Het vervangen van de volledige gevel is vaak overbodig. In plaats daarvan kunt u de gevel bedekken met onze zelfklevende folie. Hiermee verbetert u direct het aangezicht van uw pand en maakt u bovendien een duurzame keuze. Onze folie is namelijk zeer weersbestendig en gaat vele jaren mee. Bovendien hoeven de oude geveldelen niet te worden afgevoerd en hoeven er veel minder materialen te worden geproduceerd voor de renovatie. Een goede keuze dus voor zowel uw portemonnee als het milieu!

Oplossingen

Transformatie
Renovatie
Restyling

Contact