Facade Services

Kunststof deuren wrappen

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Kunststof deuren wrappen

Bent u bezig met het renoveren of opknappen van uw pand en wilt u de kunststof deuren ook transformeren? Een goed alternatief voor schilderen is de deuren te laten wrappen met zelfklevende folie. Uw deur is na het wrappen minder gevoelig voor krassen en andere vormen van schade. Misschien heeft u kunststof deuren gekocht en bent u niet helemaal tevreden over de kleur? Past deze niet bij de rest van het pand of maakt een monochroom geheel de uitstraling afstompend? Laat uw kunststof deuren wrappen met onze folie en kies een kleur die precies bij uw interieur of exterieur past. De folie verstevigt de deur, beschermt deze tegen krassen en is verkrijgbaar in zeer veel kleuren. Wenst u meer details over onze techniek? Lees dan zeker verder.

Bel: 0347 366766Contactformulier

Waarom wrappen?

U kunt voor uw kunststof deur weliswaar meerdere oplossingen bedenken om die te verfraaien, maar bij ons vindt u een oplossing voor al uw problemen tegelijk. Zo is de zelfklevende folie erg stevig en wordt uw deur extra beschermd tegen beschadigingen. Extreme weersomstandigheden en krassen zijn na een renovatie met folie geen enkel probleem meer. Mede dankzij de stevigheid heeft onze gecertificeerde folie een levensduur van zeker 10 jaar. Dit maakt onze folie ook meteen de meest duurzame optie. U bespaart dus zowel tijd en moeite als geld, terwijl u ook een milieuvriendelijke keuze maakt. Daarnaast is het een snel proces. De folie wordt door onze monteurs aangebracht en heeft daarna, in tegenstelling tot verven, geen droogtijd of nazorg nodig. De professionals van Façade Services leiden u graag door het hele proces heen, te beginnen met het in kaart brengen van uw wensen. Hierdoor heeft u volledige keuzevrijheid in uw project en u kunt te allen tijde een gesprek aangaan met onze adviseurs om uw gewenste afwerking te bespreken. Zo komt u snel tot een duurzame oplossing voor het repareren, opknappen of restylen van uw kunststof deuren.

Gewrapte kunststof deuren en kozijnen

Offerte aanvragen

Klinkt dit als een goede optie? Vraag dan meteen een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. We zullen de specificaties van uw project bespreken en op basis van uw voorkeuren de prijs bepalen voor het wrappen van de kunststof deuren. Uw keuzes qua kleur en afwerking worden hier ook in meegenomen, zodat u een compleet en transparant beeld krijgt van de prijs en levertijd. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk gerust nog even rond op deze site. Of heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen u immers graag verder.Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers