Facade Services

Kozijn laten wrappen

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Kozijnen laten wrappen

Zijn uw kozijnen verouderd, gecorrodeerd of simpelweg toe aan een opknapbeurt? Kies dan voor het wrappen van uw kozijnen. In plaats van het laten verven van uw kozijnen, kunt u deze bij ons laten coaten door middel van het aanbrengen van zelfklevende folie. Na het coaten zien uw verkleurde kozijnen er weer nieuw en fris uit, zijn ze beschermd tegen extreme weersomstandigheden en gaan ze ook nog eens langer mee. Benieuwd naar de details? Lees dan zeker even verder.

Kozijnen beplakken met folie

Het laten wrappen van de kozijnen heeft veel voordelen. Zo is een beplakt kozijn beter beschermd tegen weersomstandigheden en andere soorten beschadigingen, of het nu gaat om aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. De folie dient als een soort beschermlaag bovenop het kozijn zelf en helpt ook bij verkleurde kozijnen en bij verkrijting. Mede door de stevigheid van onze gecertificeerde folie hoeft deze niet vaak vervangen te worden. Na het aanbrengen van de folie is uw kozijn 10 jaar lang beschermd en verfraaid. Dit maakt het coaten een duurzamere optie voor het opknappen van kozijnen dan bijvoorbeeld schilderen. U kiest met het coaten dus niet alleen voor gemak, maar ook voor een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat het kozijn een nieuwe en frisse uitstraling krijgt. We helpen u hier uiteraard graag mee verder en we bieden u tal van mogelijkheden om een gepaste kleur of kleurencombinatie voor uw pand te kiezen. Dit geeft uw hele gevel een boost en kan uw pand meteen restylen en transformeren. Door alleen deze kleine aanpassing door te voeren maakt u de hele façade aantrekkelijker om naar te kijken, kiest u voor een duurzame oplossing en dit alles voor een toegankelijke prijs.

Wrappen van kozijnen als duurzame oplossing

Het wrappen van kozijnen met onze zelfklevende folie kan de oplossing zijn voor veelvoorkomende problemen. Wist u immers dat aluminium kozijnen na een aantal jaar reeds een groot deel van hun keur verliezen of zelfs geheel verkleuren? Dit oogt oud en onverzorgd en kan de uitstraling van uw pand een flinke deuk geven. Door zo’n kozijn onder handen te nemen en te coaten met onze zelfklevende folie, blazen we er nieuw leven in. Hetzelfde geldt trouwens voor kunststof kozijnen, ook deze kunnen wij restylen en revitaliseren. Wrappen van kozijnen kan zelfs een (tijdelijke) oplossing zijn voor corrosie. Door een corroderend kozijn in folie te wrappen, wordt de corrosie deels tegengehouden en verspreidt het zich in ieder geval niet verder over het kozijn. Ook is het al gecorrodeerde deel bedekt, wat de uitstraling natuurlijk een stuk netter maakt. Zo kan een dure ingreep jaren worden uitgesteld. Waar u zeker ook rekening mee moet houden is het feit dat onze zelfklevende folie minstens 10 jaar lang goed blijft, wat betekent dat het een prima optie is voor duurzaam renoveren en duurzaam onderhoud. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, het scheelt ook heel wat in de kosten.

Na dit te lezen heeft u reeds een goed beeld van een aantal voorname voordelen van het wrappen van kozijnen. Of het nu gaat om een fraaiere uitstraling, corrosiebestrijding, bescherming, of een milieuvriendelijke en duurzame oplossing, met onze zelfklevende folie zit u altijd goed. Heeft u hier interesse in, dan kunt u meteen een offerte aanvragen. Of als u nog vragen heeft over onze werkwijze of de prijs dan kunt ons gerust een berichtje sturen. Wij informeren u graag.

Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers