Facade Services

Gevel wrappen

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Gevelherstel door het wrappen met folie

U weet misschien zelf wel hoe frustrerend het kan zijn om een onooglijke gevel te hebben. De kleur is niet mooi of de gevelpanelen zijn gevlekt en u stoort er zich aan telkens als u ernaar kijkt. U bent toe aan gevelherstel, maar misschien weet u niet goed hoe u hieraan kunt beginnen. We kunnen u dan zeker aanraden om uw gevel te herstellen met behulp van zelfklevende folie. Met deze techniek bent u ineens af van zowel de vlekken op de gevelbeplating als de verouderde kleur en bespaart u ook nog eens behoorlijk op de kosten. We leggen u graag uit wat dit alternatief voor schilderen precies inhoudt, dus lees zeker verder

Bel: 0347 366766Contactformulier

Gevelpanelen coaten

De zelfklevende folie werkt met het principe van een “protectieve film”, oftewel een beschermende laag. Dit houdt simpelweg in dat de folie als een soort tweede huid op de panelen van uw gevel geplakt wordt. Hiermee is deze minder vatbaar voor beschadigingen, bijvoorbeeld ten gevolge van extreme weersomstandigheden. Daarnaast kunt u kiezen uit een divers gamma op het vlak van kleur en afwerking. Zo is er voor het renoveren van elk pand wel een passende kleur te vinden. De lange levensduur van de folie maakt deze manier van gevelherstel tevens een stuk duurzamer dan andere oplossingen, zoals bijvoorbeeld schilderen. Onze monteurs bieden een garantie van 10 jaar op de kwaliteit van de gecertificeerde folie. Dit betekent dat de folie in het slechtste geval eens per decennium vervangen dient te worden. Door te kiezen voor het wrappen van de gevelpanelen of gevelbeplating bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Hierdoor is het ook nog eens een milieuvriendelijke optie voor het revitaliseren van uw pand!

Gevel gerenoveerd met folie-wrap

Van uw wens tot een beplakte gevel

Voor het beplakken van uw gevel volgen wij een simpel proces en gaan we project gericht te werk. We beginnen altijd met een gesprek tussen u en onze specialist. Hierbij kijken we samen naar het project en stellen er een rapport over op. In dit rapport worden uw wensen en situatie in kaart gebracht. Wij stellen dan speciaal voor u een team samen dat de uitvoering van uw project in goede banen zal leiden. Dit team gaat aan de hand van het rapport in overleg, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We zullen u ook van gericht advies voorzien over de situatie en wat er eventueel vooraf nog moet gebeuren. Ook krijgt u meteen een beeld van de mogelijkheden voor uw specifieke project. Aan de hand van dit advies is het vervolgens aan u om een keuze te maken over de kleur, het materiaal en de uitvoering. Als we het eens zijn over wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan aanpakken, is het tijd voor de realisatie. U krijgt te allen tijde een duidelijk inzicht in onze planning en werkwijze, want uw tevredenheid staat bij ons voorop. We gaan altijd voor een transparante en harmonieuze samenwerking. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of over de prijs van onze techniek, dan staan wij u graag te woord. U kunt ook meteen een offerte aanvragen, neem dus zeker eens contact met ons op.Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers