Facade Services

Exterieurfolie voor kozijnen en gevels

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Exterieurfolie voor kozijnen en gevels

Tijdens het renoveren van uw pand moet u natuurlijk rekening houden met de uitstraling van uw voorgevel. Deze geeft immers de eerste indruk en zet in principe de toon voor de rest van het gebouw. Moet deze bijvoorbeeld fel, kleurrijk en opvallend zijn, of wenst u deze liever in een rustgevende kleur om perfect te passen in een bepaalde omgeving? Waar u ook voor kiest, het is met onze buitenfolie eenvoudig te realiseren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan zeker even verder. Zelfklevende exterieurfolie is een ideale oplossing voor het renoveren van gebouwen. Het principe is zeer eenvoudig; de gevels en kozijnen worden beplakt met een stevige en gecertificeerde exterieurfolie en deze beschermt het gebouw dan tegen allerlei soorten weersomstandigheden en andere vormen van beschadigingen. Zo zal uw gevel heel wat minder schade ondervinden van de UV-straling van de zon, regen en wind. Gebouwen kunnen dus zowel verfraaid als beschermd worden met behulp van onze exterieurfolie.

Bel: 0347 366766Contactformulier

Buitengevels beschermen en revitaliseren met buitenfolie

Buitengevels zijn eenvoudig te coaten met onze zelfklevende folie. De gevels worden dan eerst opgemeten en voorbereid, hierna brengen onze monteurs de zelfklevende folie aan op de bestaande ondergrond. Na het uitvoeren van deze korte procedure is het project direct gereed want er is geen droogtijd vereist. Zoals u kunt zien is het proces eenvoudig en snel. De folie is zo ontwikkeld dat deze maar eens in de tien jaar vervangen hoeft te worden. Dat maakt het meteen ook een milieuvriendelijk en kostenbesparend alternatief ten opzichte van schilderen. Het is natuurlijk ook een voordeel dat u de kleur van deze folie zelf kunt bepalen. Zo is het niet enkel een bescherming maar ook een manier van restylen (branden) van uw pand. Door een nieuw kleurtje op de gevel aan te brengen kan de hele uitstraling van het gebouw opgefrist worden. U kunt er zelfs voor kiezen om uw voorgevel in een combinatie van kleuren te laten beplakken.

Exterieurfolie op kozijnen en gevel

Kozijnen renoveren met zelfklevende gevelfolie

De folie is ook heel goed aan te brengen op uw kozijnen. Zo kan het kozijn een nieuw kleurtje krijgen en een volledig andere uitstraling vertonen. De kleur van de kozijnfolie kan worden gekozen in combinatie met de kleur van de gevelfolie en hiermee schept u heel wat mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een zakelijke uitstraling gaan door dezelfde kleur te gebruiken. Indien u kiest voor een combinatie van verschillende kleuren krijgt u juist een speelser en geanimeerder effect. Onze professionals kunnen in overleg met u de gevel geheel restylen en revitaliseren. Al met al is het gebruik van de gecertificeerde exterieurfolie een perfecte manier voor het transformeren en upgraden van uw gevels en kozijnen. Dankzij de vele mogelijkheden en het eenvoudige en snelle proces is het coaten een aantrekkelijke optie voor elke situatie. Heeft u meer vragen, of wenst u wat meer te weten over de prijs? Vraag dan gerust een offerte aan om te kijken wat de kosten van een duurzame renovatie of revitalisering van uw pand zijn.Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers