Facade Services

Aluminium en trespa panelen wrappen

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Wandpanelen beplakken met folie

Wilt u de gevel van uw pand renoveren, opknappen of vervangen, maar twijfelt u over de mogelijkheden met betrekking tot het materiaal van uw façade en de wandpanelen? Geen enkel probleem, want wij kunnen u zonder twijfel van een eerlijk advies voorzien. Lees zeker verder, want onze zelfklevende folie kan gebruikt worden voor tal van situaties en we leggen u graag de mogelijkheden uit. Ook voor klanten waarbij de gevel bestaat uit alternatieve materialen zoals aluminium panelen, multiplex of Trespa panelen is het mogelijk deze te laten wrappen. De zelfklevende folie kan op heel wat ondergronden aangebracht worden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Hoe het beplakken van verschillende materialen verloopt leggen we u graag uit.

Bel: 0347 366766Contactformulier

Trespa panelen wrappen

Gebouwen die omgeven zijn door Trespa panelen kunnen eenvoudig worden gewrapt met onze folie. Indien u zou twijfelen over verven of wrappen, is het goed om in gedachten te nemen dat het beplakken van Trespa gevelpanelen met zelfklevende folie een betere en langer houdbare oplossing biedt dan deze te schilderen. Bovendien kunnen we ook aangeven dat wrappen een milieuvriendelijke keuze is. Trespa panelen hebben een zeer gladde buitenlaag waardoor verf wat moeilijker zal hechten, maar onze folie ondervindt hier geen last van en zal zonder problemen zeer goed hechten. De folie is immers voorzien van een vaste lijmlaag waardoor deze zich aan alle materialen kan hechten. Zo kunnen Trespa panelen met elke kleur beplakt worden voor een moderne uitstraling. Trespa panel op hekken, schuttingen of muren kunnen ook goed met folie beplakt worden als bescherming.

Trespa platen en aluminium kozijnen gewrapt

Bekleden van aluminium panelen

Gevels die bestaan uit aluminium panelen lenen zich ook perfect tot het wrappen met de zelfklevende folie. Een belangrijk voordeel van het beplakken met folie is de frisse uitstraling die u hiermee creëert. De gevel ziet er na het wrappen nieuw en verzorgd uit en deze vorm van coaten is vooral een ideale oplossing bij verouderd aluminium. Het is een goedkope en snelle manier om de oude panelen zo te restylen en te transformeren dat ze er weer strak en mooi uitzien.

Door het platte oppervlak van aluminium panelen blijft de folie extra goed zitten. Het schilderwerk van uw wandpanelen daarentegen kan binnen een aantal jaren al tekenen van ouderdom beginnen vertonen. Ook voor grotere oppervlakken is het wrappen een ideale optie en gevels die volledig bestaan uit aluminium panelen kunnen in hun geheel worden voorzien van folie. Beplakken met folie is een zeer eenvoudige oplossing, wat het een goedkoper alternatief maakt voor schilderen.

Houten panelen en boeiboorden revitaliseren

Na uitgebreid testen en onderzoek hebben we nu ook een folie ontwikkeld die we kunnen inzetten voor het revitaliseren van houten panelen en boeiboorden. Waar we voorheen moesten stoppen bij het zien van multiplex boeiboorden en panelen, hebben we nu de oplossing die we voor u kunnen inzetten. Door middel van het aanbrengen van onze duurzame folie als boeiboordbekleding tilt u uw gebouw weer naar een hoger niveau qua uitstraling. Het is een duurzaam alternatief voor schilderen en de hoge kwaliteit en goede resultaten van deze nieuwe toepassing zijn zoals onze klanten van ons gewend zijn.

Kortom, het materiaal van uw gevel is geen drempel voor ons. Wrappen is haast altijd mogelijk. Zelfs voor het upgraden en opknappen van gebouwen met verschillende materialen is beplakken met folie geen probleem. U kiest met folie voor duurzaam onderhoud, duurzaam renoveren en dus voor een duurzame oplossing. Indien u nog met vragen zit over het wrappen van uw wandpanelen, of als u benieuwd bent naar de prijs en een offerte wenst aan te vragen, neem dan zeker contact op met één van onze professionals.


Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers