Facade Services

Alternatief voor kozijnen schilderen

ISO gecertificeerd

ISO 9001:2015. Garantie voor kwaliteit.

We werken veilig

Altijd en overal. Veilig werken gaat boven alles.

Sinds 2001

Toonaangevende en aansprekende resultaten.

Zelfklevende folie als alternatief voor kozijnen schilderen

De kozijnrenovatie is een belangrijk onderdeel van elke grondige renovatie. Kozijnen zijn maar een klein deel van uw gevel, maar de uitstraling van uw gevel staat of valt met een juiste afwerking en kleur van de kozijnen. Twijfelt u over de kleur, materiaal of aanpak? Lees dan verder, want wij helpen u hier graag mee verder. Voor de afwerking van kozijnen kunt u gebruikmaken van zelfklevende folie. De folie wordt door onze professionals aangebracht en is gegarandeerd een uitstekend en betaalbaar alternatief voor schilderen. Kozijnen opknappen of repareren door ze te beplakken met folie heeft veel voordelen. We sommen ze graag even voor u op.

Bel: 0347 366766Contactformulier

Laten wrappen van kozijnen

Kozijnen renoveren of restylen met onze zelfklevende folie is een goedkopere optie dan het laten schilderen van uw kozijnen. Bij het schilderen van een kozijn hebben immers veel factoren een invloed op de kwaliteit. Het revitaliseren van kozijnen door ze te schilderen betekent onder andere schuren, meerdere lagen aanbrengen en dan wachten tot de verf droog is. En natuurlijk zal u ook rekening moeten houden met een sterke verflucht. Kozijnen wrappen is een stuk eenvoudiger: één laag is dekkend, er is geen droogtijd, geen verkrijting en ook de onderhoudskosten dalen sterk. Bent u benieuwd naar de prijs van verven ten opzichte van wrappen? Onze specialisten stellen speciaal voor u een gedetailleerd adviesplan op met daarbij een heldere uitleg van alle kosten. Indien u akkoord gaat, wordt het project door onze professionals in samenwerking met de monteurs in goede banen geleid en kunnen we snel aan de slag met onze alternatieve oplossing voor het schilderen van uw kozijnen.

Folie op kozijn aanbrengen

Aan de hand van het adviesplan gaan onze monteurs aan het werk. Zij zullen uw kozijnen geheel voorbereiden op het aanbrengen van de folie, waarna deze er vakkundig als een soort van tweede huid wordt aangebracht. Door onze zorgvuldige aanpak in het upgraden van uw kozijnen kunnen we maar liefst 10 jaar garantie bieden op de folie. Speciale nazorg is immers niet nodig. Al met al is het een eenvoudig proces dat berust op de samenwerking tussen u en onze specialisten. Uw kozijnen opknappen met zelfklevende folie is een prima alternatief voor schilderen, ongeacht of het nu gaat om het renoveren van uw kozijnen of om een compleet nieuwe branding van uw pand.

Folie op kozijn aanbrengen resultaat Folie op kozijn aanbrengen resultaat

Zelfklevende folie is de duurzame oplossing

Daarnaast kunt u zich vast ook voorstellen dat deze manier van werken een stuk duurzamer is. Met onze oplossingen hoeft u zich geen zorgen te maken over vervuiling. Het idee achter de folie is namelijk uitgewerkt om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Doordat de folie maar eens in de tien jaar aan vervanging toe is, spaart u zowel geld als materiaal uit. Het is dus een prima oplossing voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. Of het nu gaat om duurzaam onderhoud of het concept van duurzaam renoveren in het algemeen, met zelfklevende folie zit u goed. We kunnen zonder twijfel stellen dat dit dé duurzame oplossing is wanneer u zich afvraagt of u de kozijnen moeten verven of wrappen. Bent u inmiddels benieuwd naar de kosten voor het laten wrappen van kozijnen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Als u vragen heeft over uw specifieke project, aarzel niet om ons een berichtje te sturen. Onze medewerkers helpen u graag verder en staan altijd tot uw dienst.


Proces

Zo gaan wij te werk

Inventarisatie

Samen met u maken we de scope van het project inzichtelijk. Dit kan niet zonder een risicoanalyse van het object. Vervolgens stellen we een projectteam samen en koppelen we de juiste disciplines aan elkaar.

Advies

We brengen advies uit over welke voorbereidende werkzaamheden er dienen te gebeuren. Oftewel, wat is er nodig en wie doet wat precies? We adviseren in materiaalkeuze en type toepassing. U hoort ook wat niet kan!

Uitvoering

We maken vooraf duidelijke afspraken met elkaar over de planning. U kunt ervan opaan: wij komen onze afspraken na. Gaat er iets niet goed, dan lossen we het op. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid!

Borging kwaliteit

Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs (3M/Avery Dennison/Renolit). We betrekken alle partijen tijdens het inventarisatieproces. Zij blijven betrokken gedurende het hele project. Zo simpel is het.

Daarom belt u Façade Services

Herkent u deze uitdagingen?

Verkleurde aluminium kozijnen

Jarenlange blootstelling aan de zon en andere weersinvloeden; onderhoud is onderhand toch wel echt nodig. Wordt het met gevelfolie net zo fraai als met schilderen? Nou en of! Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verouderd schilderwerk

De duurzaamheid van de coating laat te wensen over. Opnieuw schilderen is kostbaar en komt de kwaliteit niet ten goede. Vertrouw ons als we zeggen: het toepassen van duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen!

Corrosie aanpakken

Echt! Bij het optreden van corrosie is vervanging van het kozijn niet direct nodig. Met de juiste voorbehandeling van de corrosie en het aanbrengen van een duurzame folie kunt u een kostbare vervanging nog jaren uitstellen.

Downtime door vervanging kozijnen

Waarom kozijnen vervangen als je ze ook kan behouden met hetzelfde beoogde resultaat? Wij maken ze als nieuw. Buitengewoon efficiënt! Zo voorkom je downtime door vervanging kozijnen.

Tijd voor een restyling

Een overname, fusering of simpelweg een nieuwe bedrijfsidentiteit. Tijd om de nieuwe huisstijl slim en snel uit te rollen met prachtige, duurzame façade folie.

Facade Services

Loopt u tegen een van deze of meerdere problemen aan? Laten we samen de mogelijkheden bespreken en neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Laat het ons onderstaand weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

    Een selectie van onze opdrachtgevers